Anime-henkisiä asuja partyking.fi-verkkokaupasta

Halutessasi löytää helposti ja nopeasti hyvän valikoiman anime-henkisiä asuja, kannattaa tutustua partyking.fi-verkkokaupan monipuoliseen valikoimaan! Löydät tästä artikkelista kivoja vinkkejä hauskoihin anime-henksiin asuihin, jotka voit koota verkkokaupan tuotteilla.

Anime-henkisiä peruukkeja

Löydät partyking.fi-sivustolta esimerkiksi anime-henkisiä peruukkeja. Tutustu mustaan Sakura-peruukkiin ja keltaiseen Goku-peruukkiin, jotka muuttavat ilmeesi hetkessä tavallisesta suomalaisesta anime-hahmoksi. Japaniksi Sakura-nimi tarkoittaa kirsikankukkaa ja useammassakin mangasarjassa, kuten Narutossa ja Cardcaptor Sakurassa, esiintyy Sakura-niminen hahmo. Sakura onkin oivallinen hahmo naiselle, joka haluaa ottaa osaa anime-henkiseen tapahtumaan! Pue peruukin lisäksi vielä vaikkapa kaunis kimono ja olet valmis astumaan esiin Sakurana! Sakura-peruukki maksaa Partykingillä hieman alle 15 euroa, joten tämä on myös oivallinen pienen budjetin asuste anime-henkisiin juhliin tai muuhun tapahtumaan.

Dragon Ball -mangasarjasta sen sijaan löytyy Son Goku -hahmo, jonka on luonut Akira Toriyama. Gokun toinen kutsumanimi sarjassa on Kakarot ja hän on Dragon Ball -tarinan päähenkilö. Saiyalainen Goku pystyy muuttamaan itsensä supersaiyalaiseksi. Tällöin hän saa moninkertaiset voimat. Gokun tarina on niin mielenkiintoinen, että kerrataan vielä sen pääperiaatteet. Goku nimittäin lähetettiin vauvaikäisenä valloittamaan Maa-planeetta. Tätä ennen hän oli elänyt Vegeta-nimisellä planeetalla. Maassa Gogun isoisä löysi hänet ja Goku pääsi asumaan hänen luokseen. Lapsena Goku oli erityisen riehakas. Hän kuitenkin rauhoittui, kun hän putosi kalliolta ja hänen päähänsä kohdistui voimakas isku.

Soturia Goku on erittäin vahva – eikä edes luoti pysty pysäyttämään häntä. Hän käyttää aseenaan venyvää sauvaa, jonka isoisä antoi hänelle. Goku avioituu härkäruhtinaan tyttärenä tunnetun Chi-Chin kanssa. Heidän lapsensa nimeksi tulee Son Gohan. Lapsi on puoliksi saiyalainen ja puoliksi ihminen ja tämä yhdistelmä onkin erityisen voimakas. Lapsesta kehittyykin soturina aivan erityinen. Goku onkin monin tavoin oivallinen hahmo halutessasi ottaa osaa anime-henkisiin tapahtumiin! Goku-peruukki maksaa Partykingillä hieman alle 20 euroa, joten tämä on oivallinen asuste myös sinulle, jonka juhlabudjetti on juuri nyt kovin pieni!

Anime-henkisiä naamiaisasuja

Partyking tarjoaa myös anime-henkisiä naamiaiasuja. Tarjolla on Naruto Deluxe -naamiaisasu, Vegeta Deluxe -naamiaisasu ja Goku Deluxe -naamiaisasu. Pelkkään peruukkiin verrattuna naamiaisasut ovat helppo valinta, sillä asu sisältää kaiken mitä tarvitset pukeutuaksesi anime-henkiseksi hahmoksi. Näin sinun ei tarvitse erikseen miettiä, millaisen asun lisäät peruukkiin, eikä metsästää esimerkiksi kimonoa second hand -liikkeistä tai kirpputoreilta. Toisaalta valmiit asut toki myös maksavat peruukkeja enemmän. Niiden normaalihinnat alkavat noin 50 eurosta ja kalleimmat asut maksavat noin 70 euroa. Juuri nyt osa asuista on kuitenkin tarjouksessa ja niitä voi löytää normaalihintoja edullisemmin. Etenkin tarjoushinnoilla saatat päästä jopa peruukin hankkimista edullisemmalla hinnalla, sillä hankkimalla kerralla kokonaisen asun sinun ei enää tarvitse etsiä siihen sopivia vaatteita ja asusteita. Näin säästät myös aikaa ja vaivaa!

Leave a Reply

mts_best