Suosituimmat aiheet animejulisteissa

Anime on valtavan suosittua kaikkialla maailmassa. Persoonallinen piirrosjälki, sympaattiset ja kiehtovat hahmot sekä monimutkaiset ja usein hyvinkin syvälliset tarinat piirroselokuvien ja sarjakuvien takana vetoavat yllättävän moneen. Mikäli anime on lähellä sydäntä, voi hyvinkin olla, että myös kotonaan haluaa mielellään katsella kauniita kuvia seinillä. Erilaiset animeaiheiset seinälle ripustettavat Julisteet ovatkin yksi myydyimmistä julistetyypeistä erilaisten taide- ja maisemajulisteiden ohella.

Anime käsittää valtavasti erilaisia alateemoja ja tyylejä, mutta varsinkin tietyt aiheet toistuvat julisteissa kerta toisensa jälkeen. Seuraavaksi käydään muutama suosituimpia animeaiheita, joita animeaiheisista sisustusjulisteista voi nykyään bongata.

Studio Ghibli -julisteet ovat todellinen klassikkovalinta

Kenties kaikkein klassisin teema animeaiheisissa julisteissa on epäilemättä Studio Ghiblin tuotanto jossain muodossaan. Prinsessa Mononoke, Henkien kätkemä – Spirited Away, Tuulen laakson Nausicaä, Naapurini Totoro, Liikkuva linna ja monet muut lukeutuvat legendaarisen Studio Ghiblin tuotantoon, ja monet tunnistavat näistä piirretyistä tutut hahmot, vaikka eivät olisi koskaan nähneet yhtä ainutta Studio Ghiblin tuottamaa elokuvaa. Varsinkin Totoro ja muut ikoniset animehahmot seikkailevat monien julisteiden aiheina niin ihmisten kodeissa kuin esimerkiksi kahviloissakin. Kaunis kynänjälki ja usein upeat värit leimaavat Studio Ghiblin taidetta, joten ei ole mikään ihme, että se valikoituu usein kodin seinälle koristeeksi, vaikkei anime varsinaisesti lukeutuisikaan mielenkiinnon kohteisiin.

Naruto on monen mangan ystävän suosikki

Japanilainen mangasarja Naruto on Masashi Kishimoton taidonnäyte. Sarjassa seikkailee nuori Naruto Uzumaki -niminen ninja, joka haaveilee jonain päivänä nousevansa kotikylänsä päälliköksi. Naruto ei välttämättä ole ainakaan meillä Suomessa laajalti tunnettu, mutta mikäli mangan maailma on vähänkään tullut tutuksi, on Naruto siinä tapauksessa helppo vähintäänkin tunnistaa. Naruton suosio on viime vuosina kuitenkin noussut netin suoratoistopalveluissa tarjottavien jaksojen myötä, joka näkyy myös ihmisten seinillä. Naruto-aiheisia julisteita näkee aika ajoin, ja ne ovatkin tyylikäs valinta seinälle.

Animeaiheiset kollaasijulisteet

Mikäli anime on itselle rakas harrastus, saattaa olla vaikeaa valita vain yhtä tai kahta animeaiheista julistetta. Onneksi markkinoilta löytyy myös vaihtoehtoja animen suurkuluttajille. Yhtenä hyvänä ratkaisuna tähän ovat erilaiset animehahmoja, -elokuvia tai sarjoja kuvaavat kollaasijulisteet, joissa kaikki omat suosikit ovat löytäneet tiensä yhteen julisteeseen. Kollaasit näyttävät usein erityisen tyylikkäiltä puhdasta taustaa vasten, jolloin yksittäiset pikkukuvat pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Mikäli sattuu olemaan käsistään kätevä, on itsekin toki mahdollista askarrella itselleen mieluisen kokonaisuuden animehenkisen huoneen seinälle ripustettavaksi.

Leave a Reply

mts_best